HVAD DE ANDRE DIVAER SYNES

KAN IKKE UNDVÆRE DET


"Jeg ELSKER at danse, startede som 2-årig og har siden danset i mange år. Efter en længere pause, begyndte jeg på div. dansehold i fitnesscentre m.m., men det blev aldrig rigtig det samme, og det var svært at komme af sted alene.


Fra jeg første gang blev opmærksom på De Dansende Divaer, gik der ikke lang tid, før jeg kom til en prøvetime – det var den 8. januar 2015 – og siden da er jeg blevet ”fast inventar” hos Ronnie Handskemager & De Dansende Divaer.


Det er helt klart det sjoveste, jeg nogensinde har prøvet.


Vi danser, hygger, smiler, synger højt, griner og kampsveder – følelsen kan slet ikke beskrives, den skal opleves.


En kæmpebonus – ud over at det så småt kan aflæses på vægten – er de tætte venskaber, som man får knyttet med de andre skønne divaer. Vi har det så godt, sjovt og hyggeligt sammen, der er et fantastisk sammenhold og en stor interesse for hinanden. Selvom man møder op alene, så går der ikke lang tid, før man er en del af sammenholdet og Ronnie sørger selvfølgelig for, at man føler sig velkommen og godt tilpas fra første dag – også selv om man ikke har danset før.


Jeg kan varmt anbefale en prøvetime – og derefter et medlemskab hos De Dansende Divaer – man bliver virkelig dybt afhængig. Ronnie er en fest på et dansegulv og man lader sig bare rive med helt naturligt. Jeg satser helt klart på at danse med i mange år - jeg kan – og vil –  simpelthen ikke undvære det."


Susanne, 51 år

FOR DET VAR SJOVT!


"Jeg kan godt lide at danse. Og jeg elsker musik og fest i mange afskygninger. Men på en eller anden måde skal man åbenbart helst hygge sig med lidt rytmisk gymnastik eller folkedans, hvis man er overvægtig og over 40. Og fred være med det, men man kan jo sagtens have kant selv om kroppen er blød og rund.


Da jeg startede hos De Dansende Divaer, stod jeg midt i et år, der mildest talt var opslidende. Oveni en række andre graverende problemer udviklede mit barn en temmelig opslidende angstlidelse og i lang tid kunne jeg ikke overskue andet end at gro fast i min sofa med kagekrummer på hagen.


Det bliver man jo på alle måder lidt tung i røven af, men jeg kunne hverken overskue at gå på kur eller trække i noget løbetøj. En af de der mange dage i sofaen, sad jeg og så DR2 og frem tonede en flok dejlige kvinder, der dansede rundt til god musik. Det gjorde mig helt glad og jeg skyndte mig at melde mig til en prøvetime.


Og så stod jeg pludselig der i mine gamle klude og min dårlige form og lave selvværd og var lidt usikker på det hele. Og en time senere havde jeg rystet min bagdel og hvirvlet rundt og sågar sunget med i en hel time og ikke opdaget, at jeg var i gang med at dyrke motion. For det var sjovt! Og når man udsætter sig selv for sådan noget, ja, så udløses der et eller andet i krop og hoved, som mest af alt ligner lykke.


Hos divaerne er der plads til ren danseglæde. Her er masser af virkeligt rare kvinder. Og her er plads til at leve sin indre diva ud for fulde gardiner. Også selv om man er en blød dame på 44!"


Marianne, 44 år

FARVEL TIL LYKKEPILLER!


"Divaerne betyder for mig: Munter motion, smittende livsenergi i en herlig synergi – og jagten på den indre Diva – dels sammen med de andre Divaer – med dig som den “smittende superdiva” – og også sammen med Girls & Gays – Den ekstra dimension med den maskuline energi, springene og brølene i “Abedansen”

 

Jeg har glad vinket farvel til lykkepiller – og opbygger masser af naturlig lykkefølelse og endorfiner i Diva Danse Samvær og sammen med Girls & Gays.

 

I denne tid, hvor jeg er arbejdssøgende, hvor selvtilliden let får et knæk og selvfølelsen daler, så er Diva–danse–timerne dagens lyspunkt og faste holdepunkt.


Det glæder mig, at jeg har fundet De Dansende Divaer – og at jeg er i fuld sving med at finde og udvikle min indre Diva.

 

Jeg vil ønske for andre, at konceptet udbredes, så mange flere kan finde DERES DIVA frem og udvikle hende.

 

Det bedste i verden, er at styrke hver enkelt i samvær med andre. Tak Ronnie Handskemager"


Anna, 57 år

DET RYKKER!


"Jeg startede hos "De Dansende Divaer" den 5. august 2013, det er da noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort. Det er så super fantastisk at danse, og ALLE kan finde ud af det.


Troede aldrig, at jeg ville blive så vild med motion. Det er helt vildt som det rykker, osse vægtmæssigt, jeg har på ca. 6 uger tabt 12 kg. Jeg havde taget en masse kilo på pga. prednisolon i forbindelse med leddegigt.


Jeg er topmotiveret og kommer til Divadans i snit 3 gange om ugen. 


Ronnie, Rene, Henrik og alle de andre skønne undervisere er fantastiske inspiratorer og leder holdene med den vildeste og smukkeste energi. De er super dygtige, vi kampsveder og man kan bare mærke hvor godt det er for krop og sjæl.


Dansen inspirerer mig også til at spise sundt og nærende, og jeg tænker nu rigtig meget over, hvad jeg putter i munden.


Bonusinfo: super seje og skønne damer der danser, lokalerne er superlækre, Pejsegaarden skaber de mest fantastiske rammer til hygge og dans og lokalerne ligger godt placeret i Vanløse."Lise-Lotte Lohmann

SÅ MEGET ENERGI


"Jeg er blevet en ”dansende diva” og er for første gang i mit liv så glad, for at mit BMI er over 25 – for ellers måtte jeg ikke danse med de andre ”dansende divaer” og vores underviser Ronnie Handskemager på dette hold.


Det er den sjoveste form for motion, jeg nogensinde har prøvet, og for første gang synes jeg, at man kan have det sjovt ved at dyrke motion.


Der er så meget energi i det danselokale med Ronnie  – vi danser, synger, griner og sveder for vildt!


Samtidig har jeg fået nye søde ”diva”venner, som jeg ikke ville være foruden.


Så kom og få en prøvetime, kan jeg kun sige – du bliver helt sikkert afhængig, og pludselig er du der mere end 1 gang om ugen - måske 2 eller 3 gange - og danser med alle os glade ”divaer”Hanne Dahl

LIVSBEKRÆFTENDE


" At danse hos divaerne er så livsbekræftende og man bliver glad og forpustet, - helt på eget niveau...


Man danser som man nu engang kan og "alt er tilladt".


Her danser man også på en dårlig dag og Ronnie får dit humør i top med sin danseglade udstråling, som man bare SKAL deltage i flere gange om ugen... at jeg så har tabt 14 kg på 7 måneder uden kur, er bare en sidegevindst - Tak Ronnie"Birgit, 64 år

VI ER ALLE I SAMME BÅD


"Jeg har valgt “De Dansende Divaer”, fordi det for mit vedkommende er meget sjovere at danse sig til motion end fx. løbe sig til motion.


Musikken swinger og sveden springer. Det er virkelig sjovt, bla. fordi Ronnie selv har en fest, når han på allerbedste og pædagogiske vis underviser. Det smitter jo af på alle.


Men det vigtigste er sådan set, at vi alle er i “samme båd”, mere eller mindre, og at man i hvert tilfælde ikke “falder igennem” på grund af mangel på fancy udstyr, fabelagtig danseform eller størrelse. Det er en hel lettelse!"


Benedicte, 54 år

EN AFHÆNGIGHED


"At danse hos De Dansende Divaer er blevet en afhængighed - af den gode slags!


Humøret og formen får ganske enkelt et spark opad for hver dansetime. Med sin smittende energi og motivation har Ronnie skabt et rum for danseglæde, hvor vi kan danse som vi er, og danse det bedste vi kan.


Glæder mig til mine tirsdage og torsdage med De Dansende Divaer."


Anne, 49 år

SUPER SJOVT


"Jeg har valgt De Dansende Divaer, for det er super sjovt at danse, og der kan jeg være med.


Det er lige meget om du er god, bare kom igang. Gode dansere er ikke gode pga. deres teknik, men pga deres lidenskab"


Jeannie, 45 år

JEG ELSKER AT DANSE


"Jeg elsker at danse, og dans er den eneste motionsform, der kan motivere mig til at komme uge efter uge.


Efter jeg er startet med at danse hos De Dansende Divaer har jeg tabt mig 15 kg, helt uden at tænke over kure, diæter og kedelig motion.


Louise, 40 år