- Alle har ret til at danse!


De Dansende Divaer danser på to lokationer. I Vanløse ligger en skøn danseskole, flotte indbydende lokaler, stor dansesal og en hyggelig lounge, hvor der pludres lystigt før og efter dansetimerne. I Brønshøj holder De Dansende Divaer til på den gamle historiske danseskole Pejsegaarden med sine flotte sale og hyggelige pejsesalon, hvor der hygges før og efter dansen.


Alle kvinder med et BMI over 25 velkomne til at blive en af De Dansende Divaer. De Dansende Divaer er sjov og svedig dansemotion for store kvinder, og man danser ligeså tit man har lyst. Man kan komme når det bedst passer ind i programmet, og der er timer hver dag, både formiddag, eftermiddag og aften. Med et medlemskab til De Dansende Divaer bestemmer man selv hvornår man møder op, der er ingen booking. Se alle tiderne her 


Det handler om at skabe rum, hvor store kvinder har lyst til at danse, træne, grine og have det sjovt og hvor man kan danse med ligevægtige. Her er ingen stigmatisering, og der er stort fokus på, at træningen foregår i et anerkendende miljø, hvor der er plads til individuelle hensyn, og der er mulighed for at deltage i andre sjove arrangementer.


De Dansende Divaer danser en kombination af sjov latin, showdance, disko, swing, jive, musical og meget andet, på et niveau hvor alle kan være med. Hver sang har sin egen lille koreografi, og alt er bygget op, så du nemt kan følge med. Når man kommer første gang bliver de fleste overraskede over hvor glad en stemning der er på holdene og hvor meget man synger med på alle de skønne sange der danses til.


Du kan starte lige når du vil. Stemningen er afslappet og uhøjtidelig, og du lærer hurtigt de andre at kende. Læs hvad de andre divaer synes her.


Ronnie Handskemager har startet De Dansende Divaer og underviser på holdene. - Jeg elsker at danse og har danset siden jeg var 3 år gammel. Jeg synes dans er den sjoveste motionsform, der findes, og jeg er overbevist om, at latter og grin er den største motivation, når man motionerer.


Hele teamet af undervisere hos De Dansende Divaer er rutinerede og passionerede undervisere med stor fokus på at undervisningen skal være sjov, uhøjtidelig og indbydende.


Hvis du har spørgsmål, så skriv til info@dedansendedivaer.dk


Bestil din gratis prøvetime her


Læs om alle vores andre hold på www.handskemager.com og www.pejsegaardendans.dk 


UNDERVISERNE

HENRIK LINDEGAARD


Michele Evers Poulsen

Henrik har danset siden han var en lille dreng. Standard og latin - som udviklede sig til turneringsdans med flotte resultater i Danmark og udlandet.

 

Samtidig har han danset showdance og undervist til forskellige arrangementer rundt om i hele landet.

 

Henrik har undervist en masse børne- og pardanser hold på danseskolen i Sønderjylland. 

 

De seneste år har Henrik også danset ballet/modern og jazz. Blandt andet på Iwanson i München. 

 

Henrik vil gøre alt for at hans timer er sjove og elsker at få folk til at synge med.

LOUISE HAUGAARD HENNINGSEN

Michele Fitzwilliams

Louise startede sin passion for dans allerede som 3-årig. Mange år inden for standard og latin, og senere som showdancer.

Louise er en erfaren underviser og har i de sidste år levet af at undervise i fitnessbranchen, samt på diverse dansehold på danseskole og i gymnastikforening.

Hun er en energibombe, der elsker at skabe en stemning med højt humør, masser af grin og ikke mindst få pulsen i vejret.

Hun har en kæmpe alsidighed indenfor dans og kan derfor variere timerne, så de aldrig bliver kedelige.

Når hun ikke danser, underviser hun i styrketræning, både som underviser og personlig træner.

RENE BJERREGAARD


Ronnie Handskemager

Rene er uddannet klassisk sanger og sanglærer fra det Fynske Musikkonservatorium.

 

Han er uddannet i aerobic af Ronnie Handskemager og har undervist i fitnesscentre siden 2009.

 

Rene har været danser i musicalen Atlantis og været med i en del operaer. Har blandt andet spillet med i en opera om kartofler (uropført under dansk kartoffelråds årsmøde for år tilbage) og sunget en lam danser i kørestol i en moderne opera på den Fynske opera. 

 

Rene har et smittende væsen, han er sød og charmerende og du er garanteret sved på panden på hans timer.


MICHELE EVERS POULSEN

Michele Evers Poulsen

Michele startede med at danse standard og latin da hun var 3 år gammel fordi hendes storebror Thomas dansede.

 

Det blev til mange års sportsdans på eliteplan i både indland og udland med stor opbakning fra deres forældre.


Michele prøvede også kræfter med hiphop og showdans men standard/Latin vandt hjertet. 

 

I 2010 da Zumbaen tog fart i Danmark rejste Michele land og rige rundt og underviste til store events. Herefter blev det til Dance fitness undervisning hos AOF og senere i Fitness World. 

 

For Michele er det vigtigt at dans og motion skal være sjovt for så holder motivationen længst. Det er bare sjovest med sved på panden når man smiler samtidig. 

MICHELE FITZWILLIAMS


Michele Fitzwilliams

Dans har altid været en del af Micheles liv.


Først som sportsdanser og siden som aerobicinstruktør hvor hun i en årrække, var en af Danmarks mest eftertragtede undervisere.


I dag er Michele vendt tilbage og underviser i en glædesfyldt fusion af dansestilarter, hvor alle uanset danseerfaring og alder kan danse med.


I Micheles dansetimer handler det mest om begejstringen for at bevæge sig og om at bruge kroppen til at åbne op for sanserne, finde nærvær og glæde.


Man kan man ikke danse forkert – vi danser for sjov, for at befri sindet fra tanker og stress og for at dele oplevelsen med andre.


Det ikke så vigtigt hvordan det ser ud – men mere hvordan det føles i kroppen og hvor sjovt det er.

RONNIE HANDSKEMAGER


Ronnie Handskemager

Ronnie har danset siden han var 3 år gammel. Han har danset et hav af stilarter. og turneret verden rundt som standard- og latindanser.


Som 17-årig blev han uddannet som aerobic og fitness underviser og siden har kombinationen af motion og dans været hans helt store niche.


Han har danset i mange store shows og musicals og han har undervist på store conventions overalt i verden og uddannet adskellige aerobic og danseundervisere.


Han har også været professionel danser i "Vild med dans" på TV2


Ronnie er indehaver af Pejsegaarden dans, De Dansende Divaer og Girls & Gays.


På Ronnies timer er fokus altid på at man skal, svede, synge, danse og have det sjovt, uanset om man kan alle trinene.


Rikke Buch Bendtsen

Rikke Buch Bendtsen og Ronnie Handskemager som dansetruppen "Dance Inferno" til et TV-show på DR (for meget længe siden...)

De Dansende Divaer
De Dansende Divaer