De Dansende Divaer

Kastanie Alle 20, Vanløse

Pejsegaarden, Frederikssundsvej 345, Brønshøj

- Alle har ret til at danse!


De Dansende Divaer danser på to lokationer. I Vanløse ligger en skøn danseskole, flotte indbydende lokaler, stor dansesal og en hyggelig lounge, hvor der pludres lystigt før og efter dansetimerne. I Brønshøj holder De Dansende Divaer til på den gamle historiske danseskole Pejsegaarden med sine flotte sale og hyggelige pejsesalon, hvor der hygges før og efter dansen.


Alle kvinder med et BMI over 25 velkomne til at blive en af De Dansende Divaer. De Dansende Divaer er sjov og svedig dansemotion for overvægtige kvinder, og man danser ligeså tit man har lyst. Man kan komme når det bedst passer ind i programmet, og der er timer hver dag, både formiddag, eftermiddag og aften. Med et medlemskab til De Dansende Divaer bestemmer man selv hvornår man møder op, der er ingen booking. Se alle tiderne her 


Det handler om at skabe rum, hvor overvægtige har lyst til at danse, træne, grine og have det sjovt og hvor man kan danse med ligevægtige. Her er ingen stigmatisering, og der er stort fokus på, at træningen foregår i et anerkendende miljø, hvor der er plads til individuelle hensyn, og der er mulighed for at deltage i andre sjove arrangementer.


De Dansende Divaer danser en kombination af sjov latin, showdance, disko, swing, jive, musical og meget andet, på et niveau hvor alle kan være med. Hver sang har sin egen lille koreografi, og alt er bygget op, så du nemt kan følge med. Når man kommer første gang bliver de fleste overraskede over hvor glad en stemning der er på holdene og hvor meget man synger med på alle de skønne sange der danses til.


Du kan starte lige når du vil. Stemningen er afslappet og uhøjtidelig, og du lærer hurtigt de andre at kende. Læs hvad de andre divaer synes her.


Ronnie Handskemager har startet De Dansende Divaer og underviser på holdene. -Jeg elsker at danse og har danset siden jeg var 3 år gammel. Jeg synes dans er den sjoveste motionsform, der findes, og jeg er overbevist om, at latter og grin er den største motivation, når man motionerer.


Ronnie underviser i alle mulige former for dans. Gennem sin karriere har han optrådt på teatre og i musicals, og han underviser også i standard- og latindanse på sin egen danseskole Læs mere her.


Hele teamet af undervisere hos De Dansende Divaer er rutinerede og passionerede undervisere med stor fokus på at undervisningen skal være sjov, uhøjtidelig og indbydende.


Hvis du har spørgsmål, så skriv til info@dedansendedivaer.dk


Bestil din gratis prøvetime her


Læs mere på www.handskemager.com


Underviserne:

Mie Skandov startede som 3-årig med at gå til standard- og latindans, og har elsket at danse det lige siden.


Mie har undervist mange aldersgrupper, store som små, i standard/latin, hiphop, motionsdans, gymnastik og zumba.


Hun har flere Danmarksmesterskabstitler bag sig.  Desuden har hun også optrådt ved tv-shows, reklamer, koncerter og teater.


For Mie handler dans om glæden ved at lytte og bevæge sig til musikken, og det elsker hun at give videre!

Henrik Lindegaard har danset siden han var en lille dreng. Standard og latin - som udviklede sig til turneringsdans med flotte resultater i Danmark og udlandet. Samtidig har han danset showdance og undervist til forskellige arrangementer.


Henrik har undervist en masse børne- og pardanser hold på danseskolen i Sønderjylland. De seneste år har Henrik også danset ballet/modern og jazz. Blandt andet på Iwanson i München.


Henrik vil gøre alt for at hans timer er sjove og elsker at få folk til at synge med.


Handskemager Dans De Dansende Divaer
Rikke og Ronnie som dansetruppen "Dance Inferno" til et TV-show på DR (for meget længe siden...)

Rene Bjerregaard er underviser hos Handskemager Dans og har både De Dansende Divaer og Girls & Gays hold. Rene er uddannet klassisk sanger og sanglærer fra det Fynske Musikkonservatorium. Han er uddannet i aerobic af Ronnie Handskemager og har undervist i fitnesscentre siden 2009.


Rene har været danser i musicalen Atlantis og været med i en del operaer. Har blandt andet spillet med i en opera om kartofler (uropført under dansk kartoffelråds årsmøde for år tilbage) og sunget en lam danser i kørestol i en moderne opera på den Fynske opera.


Rene har et smittende væsen, han er sød og charmerende og du er garanteret sved på panden på hans timer.Rikke Buch Bendtsen er også underviser hos De Dansende Divaer. Rikke og Ronnie har arbejdet sammen mange år, helt fra de var børn. De har optrådt i TV-shows og musicals sammen. Rikke er musicalperformer, sanger, danser, koreograf  og underviser. Hun har medvirket i et hav af musicals på teatre over hele Danmark og haft hovedrollerne i bl.a. "Chicago", "Fame", "West Side Story" og "Hair". Rikke er også forsangeren "Disko Lydia" i retrobandet Diskofil.


Rikke underviser med et højt humør, masser af sang og de dejligste bevægelser. Hun er en energi- og humørbombe ud over det sædvanlige og elsker at grine sig gennem dansen.

Rikke og Ronnie som dansetruppen "Dance Inferno" til et TV-show på DR (for meget længe siden...)

Copyright © All Rights Reserved